Мулажна маска за лице „Черен брилянт“

Действие на маската:
Деликатно абсорбира, почиства порите от натрупани замърсявания
Предотвратява появата на черни точки, подобрява състоянието на мазна и склонна към акне кожа
Връща здравия и сияен вид на мазната кожа

Начин на използване:

Почистете лицето от грим. По желание направете лек ензимен пилинг. Извадете внимателно маската от опаковката. Поставете на лицето като фолиото е отгоре, а върху лицето внимателно сложете мулажа. Махнете фолито. Оставете маската за 15-20 мин. на лицето. Махнете и разнесете останалата по кожата течност. След напълно изсъхване на лицето, ако има нужда отмийте, но ако кожата се чувства комфортно нанесете финален крем за лице.

Забележка: След като отстраните маската от лицето я върнете отново в опаковката и ползвайте няколко пъти (3-4), докато има серум, който да намокря кърпичката. След отваряне съхранявайте в хладилник.

TianDe - стотици доволни клиенти

TianDe предлага цялостни програми в грижата за лицето за всеки тип кожа и възраст. Качествените продукти на Тианде, са вдъхновени от древните китайски и тибетски традиции. Ние сме официален представител на TianDe и предлагаме само оригинални продукти на марката. През годините, отзивите за марката са позитивни и броят на доволни клиенти е огромен. Именно затова решихме да предлагаме продукти на TianDe в PodariMe.