1 бр

Луксозно плато

🇧🇬 Произведено в България

♻️ От рециклирана дървесина

📜 Гаранция за качество

ПОРЪЧАЙ СЕГА

Мнения за PodariMe

Благодаря Ви!🤗
Платото изглежда дори по-добре на живо отколкото на снимки.

Платото е супер, използвам го и много ми харесва!! Препоръчвам го на всяка домакиня която иска масата и да изглежда добре .

Дойде още на следващият ден и беше опаковано като подарък. Уникални сте!

Бъдете различни

Посрещането на дълго чакани гости е предизвикателство за всеки внимателен домакин.

Добре подредената маса е не по-малко важна от приготвянето на апетитни ястия, които да са по вкуса на гостите. Ние искрено вярваме, че нашето плато за сервиране е нещо уникално и би впечатлило дори най-педантичният гост.

към продукта

Няма съмнение, че за една впечатляваща и незабравима вечеря у дома най-важно е храната да бъде вкусна, сезонна, с добри продукти и майсторски приготвена. Но никога не бива да забравяме ролята на красивите сервизи, на аксесоарите за маса, на декорацията и цялостната подредба на масата. Нейните елементи: покривката, чиниите, салфетките и чаровните аксесоари създават необикновената атмосфера, която превръща една вкусна вечеря в приключение и вълнуващо преживаване за сетивата, в изискано и весело споделяне на незабравими мигове с близки и приятели.

Луксозно дървено плато за сервиране

94.00лв.

Красиво,ръчно изработено плато!Сервирайте вкусни сирена и колбаси с това луксозно плато.Истинската комбинация от качество и стил е идеална за ежедневни или официални празненства и шикозен подарък за всяка домакиня!

Още