Както вече споменахме, Кайзен е думата, която стои зад всичко, което правим. Щастливите клиенти са нашият най-голям приоритет. Изработваме всички продукти ръчно. Ако не сте доволни от покупката си, може да върнете артикула и да получите обратно пълната сума на закупения продукт.

Какво можете да върнете или замените

Съжаляваме, че нещо не е било както трябва с продукта/тите който/ито сте закупили. С радост ще ви върнем сумата за покупката или ще заменим закупеният продукт с нов по ваш избор на същата стойност, при условие, че закупените от вас продукти не са били повредени и не са минали повече от 30 дни след закупуването им. Също така ще е нужно да предоставите документ за поръчката и плащането.

Как да върнете продуктите

След установяване, че вашата заявка покрива изискванията за рекламация, ние ще се свържем с вас на телефон или имейл и ще ви предоставим допълнителна информация на точната дестинация на която да върнете продукта с куриер Спиди.  

Ако имате допълнителни въпроси към условията за рекламация може да се свържете с нас на имейл, телефон или да попълните формуляра в страницата Контакти в сайта.

Благодарим ви, че сте наши клиенти и съжаляваме ако сме Ви причинили неудобство! Не се колебайте да се свържете с нас по всички въпроси относно продуктите и връщане.

Условия:

Разходите по връщане на стоките са за сметка на клиента. 

Връщането се допуска при следните условия: 
• писмено заявено желание за връщане на стоката на електронен адрес посочен в Сайта, в срок от 14 дни, считано от датата на получаване на поръчката. Клиента трябва да предостави в заявката лична банкова сметка, на която сумата от закупената стока ще бъде възстановена. 
• стоката е в отличен търговски вид, в оригиналната си опаковка, придружена от оригиналните документи – фактура, касов бон
• съгласно разпоредбите на ЗЗП, Сейв-бг ЕООД ще възстанови на клиента сумата на поръчката в срок до 14 дни от датата, на която клиентът е заявил връщане на стоката.
Сейв-бг ЕООД запазва правото си да не възстанови заявената сума за закупените от Клиента продукти, при нарушаване на едно или повече от упоменатите условия за връщане на стока.