50 мл

Линчжи

Един крем, който работи на клетъчно ниво, като подобрява деленето на клетките. Кожата се преражда, придобивайки отново сила и младост.

ПОРЪЧАЙ СЕГА

Интензивния регенериращ крем за лице:

Мнения за TianDe

Имам кремчето🤗💯🔝 Кожата ми е много добре подхранена и енергизирана👌.

Страхотен крем използвам го и много ми харесва!! Препоръчвам го на всяка дама която иска да изглежда страхотно 👏💯

Кремовете са страхотни имам и тоналния и заглаждащия! С две ръце съм за tiande!

Кремът съдържа екстракт от гъба линчжи.

Който е източник на уникалните ганодермни киселини и органически германий. Тези компоненти стимулират регенерацията на клетките, повишава снабдяване на тъканите с кислород, повишава защитните свойства на кожата. Екстрактът от линчжи съдържа почти всички известни групи витамини, минерални вещества, ненаситени мастни киселини, 13 вида аминокиселини и повече от 80 вида ферменти. Наличността на голямото количество имуномоделиращи агенти в екстракта от гъбата линчжи повишава имунитета на кожата.

към продукта

При производството на крема се използва линчжи на тримесечна възраст – когато гъбата е на тази възраст носи в себе си максимално количество активни елементи и притежава максимален енергиен потенциал. Кремът с уникална формула работи както през деня, така и през нощта, възстановява гладкостта на кожата , носи блясък и свежест. Той овлажнява, подхранва, регенерира клетките и има стягащ ефект. Кожата се заглажда и става по-еластична и сияйна.